Så får du ett försprång till drömbostaden i höst

Under hösten 2022 förväntas många svenskar vilja byta lägenhet, och konkurrensen väntas bli tuff. Populära tjänsten Lägenhetsbyte.se hjälper dig att navigera rätt i lägenhetsdjungeln.

Testa Lägenhetsbyte gratis i fem dagar.

Till hösten kommer trycket på nya bostäder bli tuffare än någonsin. För den som sitter på ett förstahandskontrakt finns det dock bra möjligheter att ge sig ut på bostadsmarknaden redan nu – och på så vis få ett försprång på konkurrensen. 

Populära siten Lägenhetsbyte.se, som har hjälpt många svenskar att byta bostad med varandra låter nu nya kunder testa tjänsten gratis i fem dagar. Den som vill byta sin bostad kan enkelt lägga upp sin lägenhet på Lägenhetsbyte.se och sedan i lugn och ro leta efter den perfekta matchningen ibland 14 000 andra lägenheter på sajten. På Lägenhetsbyte.se finns lägenheter över hela landet och många lyckas hitta sin drömbostad där.

Testa Lägenhetsbyte gratis i fem dagar.

– Otroligt bra, smidig & snabb service! Inte ens 1 arbetsdag tog det att våra 3 bytesansökningar granskades & skickades in till våra hyresvärdar! Innan dess fick vi vid behov återkoppling inom någon timme på om något saknades i någon ansökan. Otroligt tydlig info om hela bytesprocessens gång gjorde det enkelt för oss, berättar Lena Strand, som nyligen bytt lägenhet via Lägenhetsbyte.se.

Stockholmaren Magnus, som bytte en 3:a i Hornsberg till en femrummare i Vasastan via Lägenhetsbyte.se, menar att det bästa tipset för att lyckas med sitt byte på är att vara aktiv och bara ja-markera de objekt man verkligen är intresserad av.

– Lägenhetsbyte.se som tjänst är ju suverän, sajten hjälper alla parter att byta till det som man önskar, har man väldigt specifika önskemål får man bida sin tid medan om man har mer bråttom så finns det många olika objekt att söka på, säger han.

Testa Lägenhetsbyte gratis i fem dagar.

Nästa artikel