Så fungerar Lägenhetsbyte.se – byt din hyresrätt mot en annan

Snart är sommaren här och många längtar efter semester med sol och bad. Vad många inte tänker på är att tiden går snabbt och hösten är en av de populäraste tiderna att byta bostad på. För att få ett försprång bland alla bostadsbytare med att hitta drömbostaden är det en bra idé att förbereda sig redan nu. Hos Lägenhetsbyte.se finns just nu över 14 000 bytesmöjligheter för dig med hyresrätt.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Tankar på att flytta? Bor du i en hyresrätt och har förstahandskontrakt? Grattis! Då har du möjlighet att byta din bostad till en annan.
– Alla som bor i en hyresrätt med ett förstahandskontrakt har rätt att byta sin bostad. Det enda som krävs är att man får ett godkännande från sin hyresvärd, säger Susanne Lindvall, på Lägenhetsbyte.se.

De senaste åren har allt fler med hyresrätt fått upp ögonen att det faktiskt går att byta lägenhet mot en annan. Anledningarna kan vara många: en förändrad livssituation, man vill bo större, man behöver flytta närmare jobbet eller så vill man bo mer centralt.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Oavsett anledning så finns det sajter som kan hjälpa till med hela bytet. Den största i Sverige är Lägenhetsbyte.se.
– I vårt system finns just nu över 14 000 annonser från hela landet så vi kan erbjuda möjligheter av alla olika sorter, säger Susanne Lindvall.

Varje år använder så många som 4500 svenskar den populära sajten. Att lägga in en annons på Lägenhetsbyte.se är enkelt och inom kort kommer sedan relevanta bytesförslag att presenteras. Förhoppningsvis dyker också den rätta bostaden upp.
– Har man väldigt specifika önskemål kan det dröja lite innan ”the perfect match” hittas. Men vissa kan ha ett nytt hem betydligt snabbare än vad de tror, säger Susanne Lindvall.

Lägenhetsbyte.se kan även erbjuda hjälp med alla dokument som behövs för att genomföra bytet. För att få ett försprång väljer nu allt fler att skapa ett konto. Det enda man behöver göra är att gå in Lägenhetsbyte.se och lägga upp en annons – och börja söka efter drömlägenheten.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Nästa artikel