Så enkelt kan du göra kaffe – direkt från soffan

Till frukost, på förmiddagen, efter lunch och till eftermiddagsfikat – för oss svenskar är tillfället aldrig fel för en kopp kaffe. Med ny innovativ teknik från Siemens är det nu möjligt att förbereda en rykande kopp kaffe – var man än befinner sig.
Advertisement
En svensk kaffedrickare dricker ungefär 3–4 koppar varje dag. Så länge kaffet är tillagat och serverat på rätt sätt dricker vi det gladeligen på jobbet, hemma eller på café. Men nu är det enklare än någonsin att tillaga en perfekt kopp kaffe i sitt eget kök.

Siemens och Home Connect har en tydlig satsning mot en enklare vardag. Med den innovativa Home Connect-appen kan man styra sina Wi-Fi-anslutna hushållsprodukter från Siemens, direkt med sin smartphone eller surfplatta.

Lägg därtill en helautomatisk espressomaskin från Siemens, och man kan välja önskad kaffevariant med ett knapptryck i telefonen – och få en pushnotis när kaffet står klart att drickas. Det är alltså möjligt att förbereda en kopp kaffe samtidigt som man tar i itu med morgonens bestyr eller sitter och njuter framför sin TV.

Tillaga ditt kaffe med ett knapptryck i telefonen – och hämta en rykande färsk kopp i reklampausen.

När det gäller just kaffe har alla sina egna önskemål. Home Connect-appen har ett stort utbud av kaffesorter, med allt från cappuccino och ristretto till latte macchiato. Med unika funktionen ”coffeeWorld” kan man dessutom välja mellan flera olika internationella kaffespecialiteter som bara finns i appen.

Home Connect-appen ger möjlighet att överraska sina gäster med precis det kaffe de vill ha. I appen får gästerna själva välja kaffevariant, dess styrka och storlek, efter egen smak och önskemål. När alla valt sitt kaffe skickas listan till espressomaskinen, som börjar tillaga kaffe av högsta kvalitet åt gästerna.

Men de magiska funktionerna tar inte slut där. Det är också möjligt att skapa sin egen favoritkopp, med funktioner som tillåter att programmera det perfekta kaffet – och sedan spara det som ett förinställt recept.

Möjligheterna med Siemens och Home Connect är nästintill oändliga. Man kan mer eller mindre automatisera hela sitt hem, vilket gör att man både spar dyrbar tid och får ett enklare vardagsliv.

Läs mer om Siemens och Home Connect här.

Nästa artikel