- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Så bytte Magnus sin 3:a mot paradvåning i Vasastan

Magnus var inte nöjd med sitt boende – han behövde något större.
En kompis tipsade därför honom om Lägenhetsbyte.se och Magnus la upp en annons.
Sex månader senare hade han bytt till sig en gigantisk femrummare – mitt i Vasastan.

Dags att flytta? Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Klicka här.

Stockholmaren Magnus hade en trevlig 3:a med bra utsikt. Men utrymmet var inte tillräckligt.
– Vi hade en trerummare på 80 kvadratmeter i Hornsberg i Stockholm. En hörnlägenhet på sjunde våningen med en kungsbalkong om ca 20 kvadratmeter och utsikt över Ulvsundafjärden. Vi ville ha en större lägenhet, minst fyra rum och kök och 90 kvadratmeter, men gärna större.

Han fick då tipset av en kompis att testa på Lägenhetsbyte.se för att via hemsidan försöka byta till sig något större. Sagt och gjort – Magnus la upp sin annons med ganska breda sökområden. Efter bara sex månader small det till.
– Vi bytte till en gigantisk femrummare på 146 kvadratmeter i Vasastan i Stockholm. Lägenheten har en balkong på ca 10 kvadratmeter med utsikt över Vanadislunden och den ligger högst upp på sjunde våningen.

Magnus menar att det bästa tipset för att lyckas med sitt byte på Lägenhetsbyte.se är att vara aktiv och bara ja-markera de objekt man verkligen är intresserad av.
– Lägenhetsbyte som tjänst är ju suverän – sajten hjälper alla parter att byta till det som man önskar, har man väldigt specifika önskemål får man bida sin tid medan om man har mer bråttom så finns det många olika objekt att söka på.

Nu kan man göra som Magnus och byta till sig drömlägenheten. Det tar bara någon minut att lägga upp sin annons – kom igång här!

Nästa artikel