Maria var trött på oseriösa bytare – då vände allt på populära sajten

När Maria och hennes sambo fick barn kändes plötsligt lägenheten på 42 kvm lite för trång. Men efter att ha blivit medlem på Lägenhetsbyte.se hittade de snabbt en lagom stor bostad – bara 5 minuter bort.
– Via Lägenhetsbyte hittade vi en större lägenhet som var helt perfekt för oss.

Maria hittade enkelt ett byte på sajten – klicka här för att lägga upp din annons och komma igång redan idag.

Maria hade testat andra bytessajter tidigare, men utan framgång. Många personer var oseriösa, dök inte upp på visning eller var egentligen inte så intresserade av att flytta. Men när Maria blev medlem på Lägenhetsbyte.se blev det annorlunda.
– Alla vi var i kontakt med var seriösa och ville byta sin lägenhet. VI fick väldigt många intressanta förslag och var på ett flertal visningar.

När en lägenhet i samma kvarter, på Kungsholmen i Stockholm, dök upp så blev Maria och hennes sambo väldigt intresserade.
– Vi har hela tiden gillat området men behövde större. Tjejen vi bytte med ville ha en mindre lägenhet. Så det blev en perfekt matchning!

Papper fylldes i och skickades till respektive bostadsförmedlare. Inom ett par månader var bytet godkänt och klart. Vid årsskiftet gick sedan flyttlasset till den nya lägenheten.
– Jag kan verkligen rekommendera alla som vill byta sin hyresrätt att bli medlem på Lägenhetsbyte. Det är en seriös, lättnavigerad sida där det är enkelt att kommunicera med andra användare. Jag kommer definitivt använda mig av sajten igen om vi vill flytta i framtiden.

Maria rekommenderar alla som ska byta lägenhet att använda sig av Lägenhetsbyte – klicka här för att komma igång redan nu.