Ligg steget före – förbered lägenhetsbytet med hyllade tjänsten

I vinter väntas tusentals svenskar byta lägenhet med varandra. Är man en av de som planerar att byta bostad är det nu hög tid att komma igång. På Lägenhetsbyte.se är det enkelt att ligga steget före – med över 13 000 bytesannonser från hela landet.

Dags att flytta? Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Just nu gratis i fem dagar

De som bor i hyresrätt slipper oron över bostadsmarknaden, dyra bolån och har en fastighetsskötare som tar hand om alla reparationer som bostaden kan tänkas kräva.

Men vad många tror om just hyresrätter är att det är omöjligt att göra bostadskarriär – vilket är ett stort missförstånd.

Många som är sugna på att byta till sig ett nytt boende annonserar via Lägenhetsbyte.se – Sveriges största bostadsbytarsida.

Över 4 500 svenskar använder sajten varje år – och hyllningarna strömmar in.
– Jag tycker att Lägenhetsbyte.se är en helt suverän sajt. Jag som startade i en liten etta av äldre slag hade inte haft en chans till byte om inte Lägenhetsbyte.se fanns, säger Caroline som använt tjänsten.

Ligg steget före: Sök bland tusentals lägenheter på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Klicka här.

På Lägenhetsbyte.se finns över 14 000 annonser från hela landet samlade, och man kan givetvis söka via både datorn och mobilen.
– Att sajten är kompatibel på mobilen utan att man behöver ladda ner appen upplevde jag som väldigt positivt, det gör det enkelt och smidigt att logga in på sin annons, berättar Marie-Louise som bytte från en stor trea på 90 kvm till en liten tvåa på 60 kvm i samma område, Vasastan i centrala Stockholm.

Så är du sugen på att bo större, komma närmare stan eller rentav bo mindre till en lägre kostnad? Gå in på Lägenhetsbyte.se och välj bland tusentals lägenheter. Tack vare den hyllade tjänsten är det nu superenkelt att byta bostad.

Här kan du lägga upp din annons redan i dag – ta chansen att hitta ditt nya boende.