Köket – framtidens vardagsrum

Gränsen mellan kök och vardagsrum har suddats ut och det har blivit allt vanligare med en öppen planlösning. Därför är det viktigare än någonsin med ett kök som klarar av avancerad matlagning men som också är det perfekta sociala rummet.

Den unika köksserien revolutionerar svenska kök. Här får du inspiration till drömköket.

Vi tillbringar allt mer tid i köket – det har blivit det nya vardagsrummet. När vi bjuder över vänner på middag är det ofta här kvällen både börjar och slutar.

Att stå själv i köket medan middagsgästerna sitter i matsalen är passé. Därför har Siemens tagit fram en unik köksserie som förvandlar köket till det perfekta rummet för både matlagning och umgänge.

– Det är mer än bara ett kök, det formar den viktigaste delen av hemmet, säger Andrea Balonier som är köksdesigner och har samarbetet med Siemens i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

Den nya serien är av tysk kvalité och alla vitvaror är stilfullt inbyggda i den övriga inredningen. På så vis försvinner stora och klumpiga produkter och du får mer plats för annat.

– Det är perfekt för en öppen planlösning, säger Andrea Balonier.

Många vet till exempel inte om att det nu finns ett annat alternativ till den stora och klumpiga köksfläkten. Siemens nya induktionshäll har en inbyggd fläkt som effektivt suger upp allt os och du behåller en stilren och öppen känsla i köket.

Den unika köksserien tillåter dessutom att du tänker utanför ramarna. Det finns inte längre en bestämd plats för vart ugnen eller kylen måste stå. Eftersom att alla vitvaror passar och harmonierar med varandra så perfekt kan man placera och kombinera dem precis som man själv vill. Att få ett personligt och specialanpassat kök har aldrig varit enklare.

Här är framtiden: Köksserien tar design och kvalité till en helt ny nivå. Spana in den häftiga fläkten!
 
 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel