Imponera på gästerna med innovativ teknik – som ger er mer tid tillsammans

Att ha gäster på besök är alltid trevligt, men att hålla alla nöjda och glada är inte alltid lätt.
Med Siemens och Home Connect behöver man aldrig oroa sig – deras innovativa teknik ger mer tid över till gästerna.
Advertisement
Vänner och familj är bland de viktigaste vi har i våra liv. Men den relationen är inget vi ska ta för givet – man måste underhålla och vårda den.

Vad passar då inte bättre än att bjuda på middag?

Med Siemens och Home Connect kan man umgås med sina vänner i soffan – och samtidigt laga mat. Siemens vitvaror produkter har nämligen väldigt innovativa lösningar, och i kombination med Home Connect-appen har man full koll på köket via sin mobiltelefon eller surfplatta.

I appen kan man exempelvis se över gradtalet på ugnen, titta in i sitt kylskåp, och vid besök – tillaga kaffe till gästerna.

Siemens och Home Connect har även samarbeten med olika partners. En av dem, IFTTT (If Then This That), ger nästintill obegränsade möjligheter i hur vi kan styra våra hem – allt för att vardagen ska bli så enkel som möjligt.

Men ett uppkopplat hem kan också göra oss till bättre kockar.

Med Home Connect-appen kan man imponera på sina gäster, inte minst med samarbetspartnern ”myTaste”, som är en recepttjänst. Där finns mängder av noggrant utvalda recept – som man kan överföra direkt till sin ugn. Det spelar ingen roll om man vill servera vegetariskt, fisk, kött eller någon efterrätt – där finns alltid något som passar alla gäster.

Låt sedan gästerna häpnas av det faktum att du redan startat ugnen med exakt rätt inställningar – direkt efter att ni bestämt vilket recept ni ska tillaga. Det gör man nämligen direkt i receptet, som en integrerad funktion via Home Connect.

Med dessa smarta lösningar kan man luta sig tillbaka och njuta tillsammans med de som betyder mest, medan smarta funktioner löser resten. Läs mer om Siemens och Home Connect via den blå länken nedan.

Läs mer om Siemens och Home Connect här.

Nästa artikel