Hyllade sajten förmedlar tusentals lägenhetsbyten – varje år

Varje år byter tusentals svenskar lägenhet med varandra. Över 4500 av dessa gör det på Lägenhetsbyte.se. Och sajten hyllas stort av nöjda lägenhetsbytare.

Dags att flytta? Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Klicka här.

Fördelarna med att bo i en hyresrätt är många: man behöver inget dyrt bostadslån, man har en flexibel boendeform och fastighetsskötaren tar hand om alla reparationer som behövs. En annan bra grej är att man har möjlighet att byta sin lägenhet mot en annan – och kan alltså göra bostadskarriär utan hundratusentals kronor på banken.

Många som bestämmer sig för att försöka byta till sig ett nytt boende gör det via Sveriges största bostadsbytarsida – Lägenhetsbyte.se.
– Jag tycker att Lägenhetsbyte.se är en helt suverän sajt. Det är många hyresvärdar som inte har någon intern byteskö. Jag som startade i en liten etta av äldre slag hade inte haft en chans till byte om inte Lägenhetsbyte.se fanns. Jag hörde talas om Lägenhetsbyte.se då jag såg tv-reklamen och tänkte att det var en toppenidé, säger Caroline som är en av alla svenskar som använt sig av tjänsten.

Dags att flytta? Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Klicka här.

På Lägenhetsbyte.se finns över 14 000 annonser från hela landet samlade och man kan söka både via datorn och mobilen. Något som gör att man kan hålla koll på såväl sin egen annons som söka efter intressanta objekt – var man än befinner sig.
– Att sajten är kompatibel på mobilen utan att man behöver ladda ner appen upplevde jag som väldigt positivt, det gör det enkelt och smidigt att logga in på sin annons, berättar Marie-Louise som bytte från en stor trea på cirka 90 kvm till en liten tvåa på 60 kvm i samma område, Vasastan i centrala Stockholm.

Här kan man lägga upp sin egen annons på hyllade sajten. Det tar bara någon minut att komma igång – klicka här och kom igång!