Möjligheternas kök: Så styr du vitvarorna – från mobilen

Glöm alla tidigare begränsningar i köket. Med Siemens banbrytande köksserie har både köksdesign och teknik tagits till en helt ny nivå. Med stilfullt inbyggda vitvaror och innovativ teknologi kan du styra kökets produkter direkt från din mobil.

Styr dina vitvaror med mobilen. Här kan du spana in kökets alla häftiga lösningar.

Köket är ett rum i förändring. Med öppna planlösningar suddas gränsen mellan kök och vardagsrum ut och det är ofta här vi umgås hela kvällen när gästerna kommer på besök. Därför har Siemens tagit fram flera smarta lösningar som gör köket till den perfekta platsen för både gemenskap och matlagning.

Med inbyggda vitvaror får alla produkter ny klädsel och byggs in i den övriga inredningen på ett stilfullt sätt. På så sätt förvandlas köket till ett öppet och gästvänligt rum.

– Jag vill inte stå i köket själv medan min familj eller mina vänner är i vardagsrummet, här ska vi alla få plats, säger kocken Jos Timmer som har arbetat med Siemens i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

För honom blev de inbyggda vitvarorna den perfekta lösningen, framförallt induktionshällen med inbyggd fläkt. Tack vare att den klumpiga takfläkten försvinner får han fri uppsikt och kan enkelt umgås med middagsgästerna – samtidigt som han tillagar maten.

– Det allra viktigaste vid matlagning är att man har kul under tiden man lagar maten och när man äter den, säger Jos Timmer.

Med den smarta appen HomeConnect kan man även styra hemmets alla vitvaror direkt i mobilen, vilket gör att man inte längre är bunden till köket för att laga mat. Nu kan man istället starta ugnen och hålla koll på köttets temperatur via telefonen.

Dessutom kan du även imponera på vännerna som barista. När ni har avlutat middagen kan alla beställa sitt favoritkaffe direkt i appen. Siemens iQ700 inbyggnadsespresso brygger sedan kaffe av högsta kvalité för att få ett perfekt avslut på kvällen.

Spana in den exklusiva filmen för att se kökets alla häftiga funktioner.

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • HomeConnect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel