Här är köksserien som tar hemmet in i framtiden

Nu finns en banbrytande köksserie med den allra senaste tekniken. Siemens inbyggnadsserie gör det enkelt att briljera med matlagningen. Dessutom går köket att kombinera på en mängd olika sätt vilket gör det möjligt att ta ut svängarna och ge köket sin personliga prägel.

Spana in ugnen som gör köttet saftigare och köksfläkten som är helt inbyggd.

Vi tillbringar många timmar i köket. Vi lagar mat och vi umgås. Med nya trender och öppna planlösningar har gränsen mellan kök och vardagsrum suddats ut. I köket ska det finnas plats för avancerad matlagning men också trevliga diskussioner.

– Det är mer än bara ett kök, det formar den viktigaste delen av hemmet, säger köksdesignern Andrea Balonier som har arbetat tillsammans med Siemens i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

En stor fördel med Siemens inbyggnadsserie är att alla köksprodukter är avancerat utvecklade och förhöjer hela matupplevelsen. Med den nya ugnen iQ700 kan man halvera tillagningstiden samtidigt som extra ånga tillsätts. Förutom att köttbiten blir ännu saftigare behöver man nu inte heller välja mellan kvalité och att matlagningen ska gå fort.

Med appen Home Connect kan man även styra sina vitvaror direkt från mobilen. Du kan slå på ugnen när du är på väg hem från jobbet eller vakna upp till doften av nybryggt kaffe. Kaffemaskinen är självklart inbyggd i köksmiljön – precis som de övriga vitvarorna.

Med Siemens inbyggnadsserie har både teknik och design tagits till en ny nivå. Eftersom alla produkter passar och harmonierar med varandra kan de utan problem placeras precis där du vill ha dem.

Den typiska kökskänslan försvinner genom att klumpiga vitvaror får en ny design och byggs in i miljön på ett stilfullt sätt. Nu är det enklare än någonsin att inreda köket i samma personliga stil som den övriga bostaden.

Det är viktigt att kunna visa vem man är genom sitt kök. Andrea Balonier har märkt av den växande trenden.

– Alla som ber mig att designa deras kök vill att det ska bli personligt, de vill att köket ska spegla dem själva, säger hon.

Med Siemens köksprodukter får du ett personligt och anpassat hem. Den avancerade tekniken hjälper dig att laga mat i toppklass och tack vare den tidlösa designen så kommer köket att hålla sig snyggt modernt år efter år.

Spana in det exklusiva videomaterialet för fler tips och trix. De smarta produkterna har tagit matlagning till en ny nivå.
 
 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel