Här är framtidens induktionshäll – med inbyggd fläkt

Äntligen slipper du ha en stor fläkt hängande från taket i köket.
Siemens nya induktionshäll har nämligen en inbyggd fläkt.
– Nu får kunden en mycket större frihet vid köksplaneringen, säger Rain Lond, Sr Product Manager Cooking på Siemens.

Kolla in lösningen till alla inredningsproblem i köket: inductionAir.

Allt fler vill ha en öppen planlösning i köket, där man kan samlas och umgås medan man lagar mat. Därför vill många gömma undan vitvarorna eller integrera dessa i inredningen.

De stora fläktarna som hänger från tak och väggar har dock varit svåra att dölja – fram tills nu. Siemens nya, och smarta, induktionshäll har nämligen en inbyggd fläkt.

– Tack vare den inbyggda fläkten får kunden en mycket större frihet vid planering av köket. Ofta sätter fläkt- och ventilationssystemet gränserna för köksplaneringen, men med inductionAir kan man placera hällen var man vill, säger Rain Lond Sr Product Manager Cooking på Siemens.

Inte nog med att fläkten är inbyggd, den uppfyller även andra viktiga krav man kanske ställer på en fläkt. Den har låg energiförbrukning och går tyst – alltså är den både bra för miljön och ekonomin, samtidigt som man inte behöver störas av ett högljutt surr.

Den inbyggda fläkten har också en sensor som anpassar kapaciteten efter mängden ånga och matos, vilket i sin tur gör att den inte använder mer energi än vad som behövs.

Dessutom är den nya induktionshällen utrustad med en rad olika sensorer, som bland annat gör att man inte bränner vid maten.

– Alla sensorer gör det enklare för den som står i köket. Ju mindre vi behöver tänka på rätt temperatur desto bättre blir matlagningsupplevelsen, säger Rain Lond.

En snygg, funktionell och praktisk lösning för köket.
inductionAir är en spännande nyhet som intresserar inrednings- och matintresserade.

Nästa artikel