Förstahandskontrakt? Så kan du byta din lägenhet mot en annan

Har man ett förstahandskontrakt på sin bostad och är intresserad av att flytta passar Lägenhetsbyte.se perfekt. Den populära sajten har en unik matchningsmotor som matchar medlemmens önskemål med potentiella bytesförslag och lägenheter. Just nu finns det över 14 000 bytesmöjligheter och man kan testa sajten gratis i fem dagar.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Efter vintern är det många som börjar fundera på att leta efter ett nytt boende. Har man ett förstahandskontrakt på sin bostad kan det vara en smart idé att bli medlem på Lägenhetsbyte.se.

Lägenhetsbyte.se är Sveriges största bostadsbytarsajt och i genomsnitt görs tio byten per dag. Sedan sajten startades har tusentals nöjda medlemmar hittat sitt nya drömhem.

När man har skapat ett konto på sajten och lagt upp sin lägenhet kan man enkelt ställa in de olika sökalternativen efter sina önskemål och välja vilja byten som passar. Sajtens matchningsmotor parar därefter ihop användarens annons med potentiella lägenheter att byta till sig.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Hittar man en lägenhet som är intressant så kan man sedan ta kontakt och om det är en bra matchning kan man sedan inleda en bytesprocess.

Stockholmaren Magnus, som bytte en 3:a i Hornsberg till en femrummare i Vasastan via Lägenhetsbyte.se, menar att det bästa tipset för att lyckas med sitt byte på är att vara aktiv och bara ja-markera de objekt man verkligen är intresserad av.
– Lägenhetsbyte som tjänst är ju suverän – sajten hjälper alla parter att byta till det som man önskar, har man väldigt specifika önskemål får man bida sin tid medan om man har mer bråttom så finns det många olika objekt att söka på, säger han.

Lägenhetsbyte.se kan även ta hand om kommunikationen mellan bytesparters som är överens och säkerställer nämligen att din bytesansökan är komplett innan den skickas in till hyresvärden.

För att få ett försprång bland bostadsbytarna väljer nu allt fler att skapa ett konto. Det enda man behöver göra är att gå in Lägenhetsbyte.se och lägga upp sin annons – sedan kan man börja söka. Att komma i gång tar bara ett par minuter och just nu kan man testa tjänsten gratis i fem dagar.

Lägg upp din annons och få den matchad mot tusentals andra bostadsbytare. JUST NU: Testa gratis i fem dagar.

Nästa artikel