”Det här är mitt tredje byte genom Lägenhetsbyte.se”

Från en tvåa på 58 kvm i centrala Göteborg till en trea på 75 kvm. Tack vare Lägenhetsbyte.se fick Annika och hennes sambo sin önskan om en större lägenhet uppfylld.
– Att hitta rätt byte tog nu senast mindre än två månader, säger Annika.

Missa inte drömlägenheten! Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Kom igång här!

Det är lätt att förstå varför tusentals svenskar använder sig av Lägenhetsbyte.se varje år. Just nu har sajten över 14000 annonser från hela landet och genom den smidiga sökningsfunktionen så matchas du med den typ av lägenhet du är ute efter.

Annika och hennes sambo bodde i en två i centrala Göteborg men kände att de behövde större utrymme.
– Egentligen hade vi bara önskemål om minst ett rum till och att få bo kvar i centrala Göteborg, säger Annika.

Missa inte drömlägenheten! Sök bland tusentals annonser på Lägenhetsbyte.se och lägg upp en egen annons. Kom igång här!

De bestämde sig för att lägga upp en annons – och fick napp redan inom två månader. De flyttade från en tvåa på 58 kvm till en trea på 75 kvm.
– Jag tycker att Lägenhetsbyte.se är den bästa bytessidan. Den har en bra matchningsfunktion och det är enkel att navigera på sajten, säger Annika och fortsätter:
– Mitt intryck är att de flesta som är i bytessvängen har sin annons på just denna sida.

Detta var tredje gången som Annika byter lägenhet genom den populära sajten. Som erfaren lägenhetsbytare har hon några viktiga tips till de som är sugna på att flytta.
– Bra bilder är definitivt tips nummer ett. En bra bild är där man får intryck av lägenhetens grund snarare än din egen inredning. Tips två är att svara trevligt och relativt snabbt när någon tar kontakt och när det gäller att fatta beslut om byte.

Här kan man lägga upp sin egen annons och söka bland över 14 000 andra annonser från hela landet! Klicka här för att sätta igång!