Agnetas triangelbyte – bytte 2an mot dubbla lägenheter

Tusentals svenskar har bytt hem med varandra tack vare Lägenhetsbyte. Agneta bytte sin tvåa på Långholmen i Stockholm mot två mindre lägenheter – en till henne och en till sonen.
– Vi var tre stycken som visste vad vi ville, så då gick allt fort, säger hon.

Gör som Agneta och tusentals andra svenskar och annonsera på Lägenhetsbyte.se. Just nu: Testa tjänsten gratis i fem dagar.

Att byta lägenhet med någon annan kanske låter krångligt. Men genom Lägenhetsbyte.se kan man smidigt leta bland annonser från hela landet i jakten på den perfekta matchningen.
Över 14 000 bostadsannonser finns uppladdade på sajten och just nu går det att använda tjänsten gratis under fem dagar – ett gyllene tillfälle att testa.

Agneta från Stockholm är en av dem som använt sig av den populära tjänsten. Hon bodde i en tvåa i ett kulturhus på Långholmen men behövde hitta ett nytt boende, både åt sig själv och åt sin son. Det resulterade i ett triangelbyte där tvåan på Långholmen smidigt byttes mot två mindre lägenheter.
– Jag fick en lägenhet på 42 kvadratmeter på Hallandsgatan och min son en etta med balkong på Bergsunds strand, säger hon.

Agneta hade inte särskilt bråttom och ville hellre vänta in det perfekta boendet, men efter två år var bytet ett faktum. Hennes råd till andra är att ha lite is i magen när man letar bland annonserna.
– Man måste såklart ha tålamod. Men vi var tre stycken som visste vad vi ville, så då gick allt fort och ingen backade ur, säger hon.

Kanske finns din drömbostad bland de 14 000 annonserna på sajten? Testa Lägenhetsbyte.se gratis i fem dagar. Klicka här för att komma igång.