Jämför och teckna bilförsäkring – få chansen att vinna 5 000 kr

När temperaturen sjunker blir vägarna halare – och antalet olyckor fler till antalet.
Då är det viktigt att ha rätt skydd i form av en bra bilförsäkring.
Hos Compricer kan du jämföra och teckna en bilförsäkring hos flera bolag ­– och samtidigt vara med och tävla om 5 000 kronor i bensinpengar.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

När kvicksilvret sänker sig under noll grader på termometern vet den erfarne bilföraren att man måste vara extra försiktig bakom ratten. Hala vägar orsakar åtskilliga olyckor varje år, och det är viktigt att vara extra försiktig i vintermörkret.

Men trots att man tar det lugnt kan olyckan lätt vara framme på vägarna, och för att den ekonomiska skadan inte ska bli alltför omfattande är det viktigt att ha rätt försäkring.

Det kan dock vara svårt att få en bra överblick kring försäkringsbolagens alla erbjudanden, och det är inte lätt att veta exakt vilken försäkring som passar ens specifika behov. Då kan det vara en bra idé att ta hjälp av Compricer – jämförelsetjänsten som underlättar när du ska teckna ny, eller byta, bilförsäkring.

I stället för att gå in på varje försäkringsbolags hemsida och leta upp villkor och priser manuellt kan man via Compricer få fram en kostnadsjämförelse på bara några minuter. Faktum är att det ofta skiljer flera tusen kronor mellan de billigaste och de dyraste alternativen.

Nu har Compricer även ett specialerbjudande för den som vill teckna eller byta bilförsäkring. Varje månad utses en vinnare som tar hem ett presentkort på drivmedel, värt 5 000 kronor, hos Preem.

Klicka på länken nedan för att hitta din nya bilförsäkring, och var samtidigt med och tävla om presentkortet. Även du som redan har tecknat en bilförsäkring via Compricer kan anmäla dig till utlottningen.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Nästa artikel