Så funkar Battle of Slots

Battle of Slots är skapat för att ge spelare en helt unik upplevelse när de spelar spelautomatsturneringar. Här får man nämligen möjlighet att spela och chatta med människor från när och fjärran – och kanske till och med ta den stora vinsten precis framför näsan på dem.

Vill du också uppleva den unika spelformen? Läs mer om hur du kommer igång med Battle of Slots här.

En bra upplevelse känns oftast bättre om man har någon att dela den med. Så är det också i spel. Andras sällskap är trevligt när man förlorar så att de kan lyfta en – och i den helt motsatta änden kan det vara särskilt tillfredsställande att ha någon att fira tillsammans med när man är den som vinner.

Det har du en unik möjlighet till i Battle of Slots hos Videoslots – världens första multiplayer-upplevelse i slotsturneringar. En spelform som bryter med idén om att online casino nödvändigtvis måste spelas ensam hemma – och istället öppnar upp för att man kan socialisera sig med andra spelare samtidigt som man snurrar hjulen i spännande spelautomatsutmaningar.

Det är inte bara Battle of Slots sociala turneringsform som är unik – det är också spelen. Det finns nämligen en mängd funktioner och variationer att fördjupa sig i.

Först och främst skiljer man mellan två olika sätt att spela.

Det första är Planerade Battles. Här hittar man tävlingar som startar vid specifika tidpunkter (om tillräckligt många spelare är redo att spela med).

Det andra är Sit & Go-tävlingarna. Det är tävlingar som startar så snart tillräckligt många spelare har anmält sig.

Vill du också uppleva den unika spelformen? Läs mer om hur du kommer igång med Battle of Slots här.

Men det är inte de enda spelformerna där du kan utmana andra. Det finns nämligen också stora, speciella Battle of Slots-events som exklusivt kan spelas på specifika dagar.

Här är vad du kan testa under veckan:

🔴 Mystery Mondays: Ett mystiskt – men underhållande – battle-koncept där varje vecka avslöjas en ny typ av battle och vinst. Här finns möjlighet att vinna allt från garanterade prispotter till free spins.

🔴 Tuesday Madness: En enda battle med en extra stor prispott på 150 000 kronor. Och för varje buy-in ökar potten med 10 kronor.

🔴 Epic Thursdays: Här finns möjlighet att tävla om free spins under fyra timmars obegränsade battles.

🔴 Battle Weekend: Varje månad avslutas med bravur med detta battle. Här hålls ett 48-timmar långt maraton med både 10- och 30-mannabattles som äger rum på två olika spelautomater.

Battle of Slots-lobbyn är redo att ta emot dig om du är nyfiken på att prova den unika multiplayer-upplevelsen. Allt du behöver göra för att komma igång är att ha ett konto hos Videoslots. Läs mer om Battle of Slots HÄR och få reda på vad tävlingarna kan erbjuda just dig.

Vill du också uppleva den unika spelformen? Läs mer om hur du kommer igång med Battle of Slots här.


Generella regler och villkor:
18+. Minsta insättning: 100 kr. Spela ansvarsfullt. www.stodlinjen.se. www.spelpaus.se. Videoslots Ltd är registrerat och licensierat av Spelinspektionen (“SGA”) i Sverige under licensnummer 18Li7373.
Spelare i Sverige som använder tjänsterna under Videoslots Ltd och Videoslots Sports Ltd:s SGA-licens omfattas av de svenska reglerna och villkoren
• Fullständiga regler och villkor på hemsidan

Battle of Slots:
Striderna pågår vid samma tidpunkt varje vecka. Minsta insats enligt spelet. Varje strid kommer att pågå i 10 minuter. Minsta insättning är 100 kr. Fullständiga villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt. Hjälplinje (+46) 020819100. Videoslots Ltd är licensierad av SGA under licensnummer 18Li7373.

Nästa artikel