Smarta Amex-kortet som ger pengar tillbaka

Publicerat: 2017-5-11

Här är kreditkortet som ger pengar tillbaka – på varenda köp.
Via ett exklusivt erbjudande får man dessutom 0 kronor i medlemsavgift första året.
Nu kan man smidigt ansöka om American Express Blue Cashback Credit Card.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

De flesta gillar att göra sina inköp till billigare priser än normalt – och att få pengar tillbaka när man handlar.

Det senare är verkligheten för den som ansluter sig till American Express populära kreditkort Blue Cashback.

Blue Cashback ger 1,25 procent tillbaka på alla köp som görs med kreditkortet. Det innebär att man varje år får pengar tillbaka bara genom att byta ut sitt bankkort som vanligtvis inte ger återbäring och i övrigt handla precis som vanligt. Utslaget över ett helt år kan det alltså innebära flera tusenlappar tillbaka – tack vare att man använt Blue Cashback.

Köpen registreras automatiskt och bonusen betalas ut årligen vilket med andra ord gör användandet smidigt. Just nu får nya kunder som registrerar sig via länken nedan dessutom ett erbjudande. Det ordinarie priset för American Express Blue Cashback är 35 kronor i månaden – men via det exklusiva erbjudandet i den här artikeln får man det första året helt utan medlemsavgift.

Med Blue Cashback i plånboken behöver man inte oroa sig för att binda upp sina egna pengar vid exempelvis en deposition och får enkelt koll på sina utgifter. Man får räntefri kredit i upp till 55 dagar – och betalar man hela fakturan så att den är American Express tillhanda senast på förfallodagen tillkommer ingen ränta.

Klicka på länken nedan för att ansöka om ditt kreditkort redan i dag – med 0 kronor i medlemsavgift första året.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Fakta:
Ordinarie medlemsavgift 420 SEK/år. Kreditränta f.n. 15,99 % (juni 2017), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 80 000 SEK är den effektiva räntan 18,79 % och det totala belopp som ska betalas är 93 069 SEK. Det totala beloppet är baserat på ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kreditränta för kontantuttag är f.n. 23,99% och ränta debiteras från dagen då uttaget görs. Kontantuttagsavgiften är 4% av uttaget belopp, lägst 25 SEK per uttag. Valutaväxlingspåslag är 2,00 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 SEK, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Nästa artikel