Handla julklapparna i tid – betala i januari

Publicerat: 2017-3-11

December innebär ofta många julklappar – och utgifter.
Men med ett kreditkort från American Express kan man betala inom 55 dagar utan att det tillkommer någon ränta.
Dessutom: Pengar tillbaka på alla inköp.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Med partner, familj och vänner att köpa julklapp till är det lätt hänt att utgifterna sticker i väg. Även om man har råd med alla klappar kan november och december kännas som tuffa månader på grund av alla paket. Men med rätt utrustning i plånboken blir det enklare att planera sin ekonomi – och det kan dessutom ge pengar tillbaka.

Lösningen är kreditkortet Blue Cashback från American Express.

Kortet har en räntefri kredit på upp till 55 dagar *, vilket betyder att man inte behöver betala någon ränta så länge man betalar sin faktura inom kredittiden. Det innebär att det som kortinnehavare blir mycket smidigt att planera sina julklappsinköp. Vill man handla i början av december men betala i mitten januari fungerar det utmärkt, med upp till 55 dagars räntefri kredit.

Den allra största fördelen med ett American Express Blue Cashback är, som namnet antyder, att man får pengar tillbaka genom att handla med kortet. Cashbacken är hela 1,25 procent på alla köp och betalas ut en gång varje år som en bonus.

Att ansöka om ett Blue Cashback-kort gör man enklast via nätet. Avgiften för kortet är 35 kronor i månaden – men genom att ansöka via länken nedan får man det första året kostnadsfritt.

Ett smart tips är att ansöka innan julruschen för att enklare kunna lägga upp sina julklappsbetalningar – och få cashback tillbaka på varenda julklapp. Kolla in länken nedan för att göra en ansökan.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Ordinarie medlemsavgift 420 SEK/år. Kreditränta f.n. 15,99 % (juni 2017), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 80 000 SEK är den effektiva räntan 18,79 % och det totala belopp som ska betalas är 93 069 SEK. Det totala beloppet är baserat på ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kreditränta för kontantuttag är f.n. 23,99% och ränta debiteras från dagen då uttaget görs. Kontantuttagsavgiften är 4% av uttaget belopp, lägst 25 SEK per uttag. Valutaväxlingspåslag är 2,00 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 SEK, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Nästa artikel