7 anledningar att välja kreditkortet som ger pengar tillbaka

Publicerat: 2017-5-11

Pengar tillbaka på varenda inköp – det är verkligheten med kreditkortet Blue Cashback från American Express.
Men det finns ytterligare en rad bra argument för att ansöka om kreditkortet.
Här kommer sju bra anledningar.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

1 Pengar tillbaka på varenda inköp
1,25 procent tillbaka – på allt man handlar, utom vid kontantuttag. Med American Express Blue Cashback Credit Card får man bonus på varenda köp som görs med kortet. Återbäringen betalas ut varje år och en familj som gör i stort sett varenda inköp med sitt kreditkort kan vänta sig flera tusenlappar tillbaka.

2 Lägg upp betalningen som det passar
En stor fördel med kreditkort är den räntefriakredittiden och möjligheten att betala räkningarna mer som det passar. Blue Cashback ger upp till 55 dagars räntefri kredit – alltså kan man handla julklapparna i december men betala i januari om man vill. Betalar man hela beloppet innan förfallodatum tillkommer ingen ränta.

3 Samla bonus tillsammans
I en familj eller ett förhållande är det oftast inte bara ena parten som gör inköpen. Men med Blue Cashback kan alla kortinnehavare samla bonus. Det ingår nämligen flera extrakort utan extra kostnad – och alla inköp samlas på kontot vilket bidrar till den årliga återbäringen.

4 Få överblick över ekonomin
Med både ett vanligt betalkort, kreditkort och kanske också ett bensinkort kan det vara svårt att veta exakt hur mycket pengar som går åt varje månad. Men genom att samla alla sina inköp till ett och samma kort, och sedan betala månadsvis på faktura, är det smidigt att hålla koll på sin ekonomi. Då är det enkelt att se om man bör dra ned på någon konsumtion och var pengarna tar vägen.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

5 Förtur till exklusiva biljetter
Utöver återbäringen finns det andra fördelar med Blue Cashback-kortet. American Express erbjuder regelbundet förtur och reserverade biljetter vid populära evenemang och konserter. Dessutom finns en fast track vid Globen i Stockholm – så att man som kortinnehavare slipper köa.

6 Reseförsäkring
Att betala resan med sitt kort är ett gott komplement till övriga reseförsäkringar vid utresa. Om bagaget är försenat med mer än fyra timmar sent får man upp till 1000 kronor i ersättning – och ännu mer om det dröjer mer än 48 timmar innan bagaget är åter.

7 0 kronor i medlemsavgift första året
Avgiften för det populära kreditkortet är 35 kronor i månaden – men genom att ansöka via länken nedan betalar man 0 kronor i medlemsavgift hela det första året. Klicka dig vidare nedan och ansök på ett par minuter.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

Ordinarie medlemsavgift 420 SEK/år. Kreditränta f.n. 15,99 % (juni 2017), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 80 000 SEK är den effektiva räntan 18,79 % och det totala belopp som ska betalas är 93 069 SEK. Det totala beloppet är baserat på ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kreditränta för kontantuttag är f.n. 23,99% och ränta debiteras från dagen då uttaget görs. Kontantuttagsavgiften är 4% av uttaget belopp, lägst 25 SEK per uttag. Valutaväxlingspåslag är 2,00 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 SEK, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare.

Så kan du också få pengar tillbaka – med kreditkortet. Klicka här för att göra en ansökan!

 

Nästa artikel