Det här är Clas Office

Många företagare uppskattar snabb och pålitlig service då tid är något av en bristvara. Som medlem hos Clas Office blir du en prioriterad kund som alltid får de bästa erbjudandena.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Sedan september 2014 har Clas Ohlsons satsning mot företagare genererat i tusentals medlemmar i Clas Office. Det är inte så konstigt att så många nappat på erbjudandet, då Clas Office ger medlemmarna exklusiva erbjudanden och tre procent rabatt på alla köp – oavsett tidigare pris. Det är enkelt att bli medlem och alla företag, organisationer, föreningar och offentliga förvaltningar med organisationsnummer kan gå med. Det är dessutom helt kostnadsfritt.

I och med lanseringen av Clas Office har Clas Ohlson utökat sitt sortiment med 200 kontorsartiklar. Här finns allt du kan tänkas behöva från kaffefilter till bläckpatroner – under ett och samma tak.

Som Clas Office medlem är det väldigt enkelt att handla. Den som föredrar att själv plocka ut sina varor i butik har sällan långt till närmaste Clas Ohlson-butik då det finns 88 stycken från norr till söder.

Den som vill spara ännu mer tid och göra sina inköp när som helst på dygnet kan med fördel använda sig av Clas Ohlsons hemsida. Det går sedan att hämta varorna i butik eller beställa hemkörning. Ett tredje alternativ är att ringa in sin beställning till Clas Ohlson.
– Vi har en jättebra, prisbelönt kundservice. Det är bara att ringa och lägga en order, säger Annelie Steger, Manager Clas Office, B2B Sverige.

Här blir du som företagare medlem i Clas Office – det är helt gratis och ger rabatt på alla köp.

Clas Office

Rabatt: Som medlem i Clas Office får du 3 % rabatt på alla köp. Här blir du medlem – kostnadsfritt.
Erbjudanden: Som medlem i Clas Office får du exklusiva erbjudanden.
Beställning: Det går enkelt att handla i någon av Clas Ohlsons 88 butiker, över telefon eller dygnet runt på webben.
Fakturering: 30 dagars kredit på fakturaköp. Samlingsfaktura för den som vill, med 15 dagars kredit.
Trygga leveranser: Varorna kan för den som vill skickas med företagspaket till dörren.
Trygga köp: Går något sönder har Clas Ohlson bra villkor för kunden. Dessutom finns det reservdelar att beställa.

Nästa artikel