Här är detaljerna bakom Succéhyveln

Flexifront har funnits på marknaden sedan 2005 med målet att erbjuda en prisvärd rakhyvel, utan att för den sakens skull behöva tumma på kvaliteten.
Här är hemligheten bakom deras succéhyvel Flexifront X5.

Ja tack – jag vill beställa ett startpaket för 0* kronor.

Med 17 års erfarenhet av rakhyvlar är det inte konstigt att Flexifront X5 har gjort succé hos svenska män. Över 400 000 har idag valt att beställa hem den populära rakhyveln – och vi förstår varför! 

Succéhyveln

Rakhyveln Flexifront X5 är utrustad med det senaste inom rakbladsteknologi, med 5 blad + trimmer. Vilket gör att du vid användning får ut det mesta av din rakning. Den är tillverkad i metall och har ett innovativt fäste med en följsam fjädring för att utnyttja hyvelns fembladsteknik på bästa vis, och göra din rakningsrutin effektivare. 

Nu när sommarmånaderna är här, och vi vistas mycket i solen är det extra viktigt att ta hand om din hud. Flexifront X5 har lubra strip, som innehåller både Aloe vera och vitamin E, vilket gör rakningen extra skonsam. Likaså hyvelns rakblad med specialtillverkat stål minskar irritationen på huden efter rakning.


Smidig och enkelt 

Med Flexifront X5 får du alltså en rakhyvel av högsta kvalitet med fem rakblad för bästa skärpa och hållbarhet direkt hem i brevlådan. Helt enkelt det senaste inom rakbladsteknologin för att du ska få ut det mesta av din rakning.

Just nu har du chansen att prova Felxifront för 0*kr – i startpaketet, ingår utöver hyveln, 2-pack med rakblad med avancerad 5-bladsteknik och en praktisk hållare för din rakhyvel. 

Nästa artikel