Guide: Så lyckas du med den perfekta rakningen

Tar rakhyveln inte längre lika bra som den en gång gjorde? Det kanske är så att du måste tänka nytt och införa nya rutiner vid rakningen – här kommer några tips.

Ja tack – jag vill beställa ett startpaket för 0*kr.

Det ska vara enkelt och smidigt att raka sig, oavsett om du så bara ska trimma skägget.

En bra rakning ska lämna dig med känslan av att du tagit hand om din hud, men hur går man då till väga för att lyckas med den där perfekta rakningen?

Väck huden innan rakning

Förutsatt att du rakar dig på morgonen är det viktigt att du väcker din hud innan rakning, då huden efter ett natts sömn kan vara uppsvullen. Det är alltid en bra förberedelse att lägga på ett kylande omslag som väcker både dig och din hud.

Mjukgör huden och skägget

När huden vaknat det viktigt att mjukgöra skäggstubben innan du plockar fram rakhyveln. Tips är att rengöra ansiktet med en effektiv ansiktsrengöring. Var noga med att använda varmt vatten för att få bort orenheter och överskottstalg. Raklödder, löddrar bättre på ren hud och på så vis får hyveln ett bättre glid.

Välj rätt rakhyvel

Nu kommer vi till det allra viktigaste, nämligen rakhyveln. Flexifronts senaste och mest avancerade rakhyvel Flexifront X5 – erbjuder en nära och effektiv rakning med avancerad 5-bladsteknik, vilket gör att du inte behöver trycka så mycket vid rakning. Det lämmar din hud med en len känsla utan irritation, redo för aftershave.

Hur många gånger man rakar sig, styr naturligtvis hur ofta man behöver byta sina rakblad. Nu är det enklare än någonsin att anpassa sina inköp för att alltid ha fräsch utrustning – oavsett hur ofta man ställer sig framför spegeln och ska raka sig.

Sommarerbjudande för nya kunder

Genom en prenumeration på Flexifront får man åtta nya blad hem i brevlådan var tredje, fjärde eller sjätte månad, enkelt bekvämt och smidigt.

Nu kan nya kunder dessutom testa ett startpaket med en rakhyvel och två rakblad av populära Flexifront X5 för 0* kronor. Sedan väljer man själv med vilket intervall man vill ha hyvlarna hemskickade – och kan givetvis pausa eller ändra löpande i sin prenumeration.

Klicka här för att beställa hem ditt startpaket för 0*kr.

Nästa artikel