Abonnemang på dina villkor – så smidigt fungerar det

Nya, specialdesignade rakblad direkt hem i brevlådan – så ofta man vill.
Här är det flexibla abonnemanget på Flexifront X5, anpassat för alla män oavsett hur ofta man rakar sig. Kom igång med ett startpaket för 0 kronor.

Nära och effektiv rakning – för 0*kr. Hämta ditt erbjudande här.

Rakning varje dag, några gånger i veckan eller mer sällan? Det styr naturligtvis hur ofta man behöver byta sina rakblad. 

Nu är det enklare än någonsin att anpassa sina inköp för att alltid ha fräsch utrustning – oavsett hur ofta man ställer sig framför spegeln med raklöddret.

Genom att prenumereraFlexifront får man åtta nya blad hem i brevlådan var tredje, fjärde eller sjätte månad beroende på hur ofta man rakar sig. 

Nu kan nya kunder dessutom testa ett startpaket med en rakhyvel och två rakblad av populära Flexifront X5 för 0* kronor. Sedan väljer man själv med vilket intervall man vill ha hyvlarna hemskickade – och kan givetvis pausa eller ändra löpande i sin prenumeration.

Flexifront X5 är en specialdesignad rakhyvel med ett avancerat blad som säkrar bästa möjliga skärpa och hållbarhet. Den har en sensationell teknologi med fem titaniumförstärkta blad, trimmerhuvud på baksidan och ett greppvänligt handtag för att rakningen ska bli så effektiv som möjligt.

400 000 svenskar har redan beställt prova på-paketet med en rakhyvel och två blad av Flexifront X5 – en användarvänlig rakhyvel med modern teknologi. 

Klicka in på länkarna i artikeln för att hämta hem ett startpaket redan idag.

Kom igång redan idag – beställt ditt startpaket här för 0*kr.

Nästa artikel