Upptäck hela transportbilsmarknaden – på ett och samma ställe

Den 30 augusti är det äntligen dags för Transportbilsdagen! Under dagen kan du provköra över 50 modeller, hitta allt du behöver till din firmabil och göra grymma kap på plats. 
– Det är inte så ofta en kund kan provköra tre bilmärken inom loppet av en timme, säger Jonas Carlén, märkeschef för transportbilar för Din Bil/Volkswagen Transportbilar. 

Nu kan du föranmäla dig till årets hetaste branschdag! 

Att hitta sin perfekta arbetshäst med tillhörande utrustning kan vara en stor utmaning. Därför finns Transportbilsdagen. 

Under dagen kan du provköra allt från nya modeller till kringutrustning, försäkringar och finansieringslösningar. Med cirka 30 utställare på plats finns hela branschen representerad så att du kan utforska det bästa marknaden har att erbjuda. Utbudet blir helt enkelt inte större. 

Ford och Mercedes-Benz är bara ett par exempel på utställare vars utbud du kan utforska under Transportbilsdagen. Hittar du sedan något som faller dig i smaken är kan du göra ett kap direkt på plats.

Transportbilsdagen är helt gratis och ger en unik möjlighet att provköra, jämföra och köpa bil direkt. Dagen är också ett perfekt tillfälle att träffa branschkollegor och knyta kontakter då hela branschen är samlad.

– Transportbilsdagen är ett skönt forum att snacka bil på. Jag gillar att kunder får provköra flera märken samtidigt och göra en egen analys över vad som känns rätt. Det är inte så ofta en kund kan provköra tre bilmärken inom loppet av en timme, säger Jonas Carlén märkeschef för transportbilar för Din Bil/Volkswagen Transportbilar.

Transportbilsdagen äger rum på Solvalla och all provkörning sker på travbanan så att du i en trygg miljö kan köra gasen i botten och verkligen se vad bilarna går för.

Alla som är sugna på att utforska marknaden är varmt välkomna till Transportbilsdagen den 30 augusti på Solvalla. Eventet är helt gratis med fri parkering och möjlighet att köpa mat och dryck för en billigare peng. Det enda som krävs är en föranmälan som enkelt görs på Transportbilsdagens hemsida. Alla som föranmäler sig är dessutom automatiskt med i en tävling med chansen att vinna ett stort verktygspaket för 25 000 kr!

Vill du upptäcka transportbilsmarknaden? Föranmäl dig här till Transportbilsdagen!

Om Transportbilsdagen

  • Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar
  • 50 transportbilar
  • 28 utställare
  • Fri entré och parkering
  • 25 augusti på Solvalla kl 08-15
Nästa artikel